Clearview raambelettering Sony

De clearview raambelettering voor Sony in Hoofddorp verzorgden wij in nauwe samenwerking met Heyligers Design + Projects. De glazen kantoor- en vergaderwanden zijn beplakt met deze speciale bedrukte raamfolie. Clearview folie is flinterdun en benadert de transparantie van glas. Daardoor lijkt het net of het glas zelf is bedrukt. Bij Sony is het ontwerp bijzonder… verschillende tinten grijs, zandstraal effect en het logo zorgen voor een prachtige uitstraling. Die ook nog eens functioneel is. Immers… door deze banen op ooghoogte te monteren ontstaat er ook privacy, terwijl er toch voldoende doorkijk en licht inval is. Al met al een zeer geslaagde uitvoering.

Interesse? Bel 020-6629803 of kijk op www.blsigngroep.nl

  

Andere raambeletteringen van Bosman Letters & Reklame….
Etsfolie

Een foliesoort die veel gebruikt wordt is etsfolie. Etsfolie wordt ook wel etched glass folie genoemd. De folie geeft het raam een zandstraal effect. Deze folie wordt dan ook wel zandstraal folie of chrystal folie genoemd. Door het gebruik van deze etsfolie wordt er een zeer chique effect gecreëerd. Het grote voordeel van etsfolie is dat het zicht ontneemt, maar wel licht doorlaat.

Etsfolie kan op verschillende manieren worden toegepast. Met de volvlak toepassing wordt het hele raam voorzien van de folie en wordt het zicht dus volledig weggenomen.

One-way-vision

One-Way-Vision (ook wel gaatjesfolie) is een geperforeerde folie die met full colour geprint kan worden. Hiermee wordt een mooie full colour afbeelding gecreëerd voor op uw raam, terwijl u one way visionnog steeds vanuit de binnenzijde zicht hebt naar buiten toe.  De diameter van de perforaties is ca. 1.5 mm en heeft zo’n honderd gaatjes per m2.

One-Way-Vision is zowel geschikt voor de ramen van een bedrijfspand, als ook voor de ramen van een auto of bus. Te bedrukken met tekst, logo’s of afbeeldingen. One-Way-Vision is lichtdoorlatend en eenzijdig blijft de doorkijk behouden.

One-Way-Vion (gaatjesfolie) bestaat uit 2 dunne folies die samengebracht zijn onder hoge temperatuur. De eerste folie op de voorzijde is wit en bedrukbaar en de tweede folie op de achterzijde is zwart. De zwarte zijde is bedekt met een zelfklevende laag die het mogelijk maakt de samengestelde folie op een raam aan te brengen. De vinyl folie is geperforeerd. Het nut van dit product is een venster te kunnen gebruiken als drager van publiciteit, zonder het zicht van binnen naar buiten te verliezen. One way Vision is een uitstekende manier om te adverteren op uw ramen, met behoud van transparantie. De folie met honderden gaatjes per vierkante meter is zeer geschikt om bijvoorbeeld een logo of een full color op te printen.