Raambelettering Tax Legal

Voor Tax Legal in Amsterdam verzorgden wij raambelettering en wandbelettering. Raambelettering met clearview folie die bedrukt is met accenten in de kleuren van het bedrijf en FC prints op de wand met een Amsterdams grachten tafereel. Met raamfolie op glazen wanden zorgen we naast het verwerken van de huisstijl kleuren ook voor veiligheid en privacy.  Glazen wanden zorgen voor veel transparantie maar het gevaar dat iemand er tegen aan loopt horen we maar al te vaak van klanten.

Kijk eens op www.projectbelettering.nl voor andere mogelijkheden voor een veilige werkomgeving of bel met Bosman Letters & Reklame op 020-6629803.

clearview folie fc print tax legal

 

 

Full colors zijn vandaag de dag niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bosman Letters & Reklame verzorgt  met behulp van professionele full colour printers voor grote en kleine full color printerafbeeldingen op onder andere zelfklevend vinyl, one way vision, etsfolie en speciaal visual behang. En naast deze standaard producten is het ook mogelijk om een foto of afbeelding naar keuze op speciale materialen te printen.

Na het printen  op de hoogwaardige materialen  en na de droogtijd worden de prints voorzien van een laminaatlaag.

Deze laag heeft 2 functies; het voorkomt eventuele beschadigingen en beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Zo wordt een optimale kwaliteit voor jaren gegarandeerd. De prints kunnen uiteraard ook contour uitgesneden worden.

Bij Bosman Letters en Reklame kunt u terecht voor uiteenlopende full color prints met een veelvoud aan mogelijkheden. Full colors worden onder andere toegepast voor het beplakken van wanden, kasten, ramen, auto’s, gevels, muren en gebouwen. Is er vanwege de ondergrond geen mogelijkheid om te plakken dan heeft Bosman Letters andere oplossingen, zoals bijvoorbeeld indoor en outdoor doeken, spandoeken en vlaggen.

Heeft u een ander product of materiaal waarop u iets wilt printen? Grote kans dat wij er een oplossing voor hebben. Vraag gerust vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Kijk op www.blsigngroep.nl of bel 020 6629803.